aboutus

Shenzhen Xianghan Technology Co., Ltd.

Shenzhen Xianghan Technology Co., Ltd. Shenzhen Xianghan Technology Co., Ltd. Shenzhen Xianghan Technology Co., Ltd. Shenzhen Xianghan Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: YOELBAER
Αριθμός Υπαλλήλων: >150
Ετήσιες πωλήσεις: 10,000,000-18,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

 

Καθιερωμένος το 2009, Co. τεχνολογίας Shenzhen Xianghan, ΕΠΕ (εμπορικό σήμα: Yoelbaer), είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των προϊόντων ηλεκτρονικής αυτοκινήτων, όπως το κινητό σύστημα CCTV DVR, TPMS (σύστημα παρακολούθησης πίεσης ροδών), ο αισθητήρας στάθμευσης, το μαύρο κουτί αυτοκινήτων, η οπισθοσκόπος κάμερα αυτοκινήτων, η επίδειξη αυτοκινήτων, το έκκεντρο κ.λπ. εξόρμησης αυτοκινήτων. Έχουμε ειδικευτεί σε αυτήν την βιομηχανία για 9 έτη και 6 μήνες.  Με εργαστήριο περισσότερων από 4000 τετραγωνικών μέτρων και πάνω από 100 υπαλλήλους, η μηνιαία παραγωγή μας είναι 30.000 κομμάτια με την τρέχουσα εξαγωγή 70% των προϊόντων μας. Επιπλέον, έχουμε μια ειδικευμένη ομάδα Ε&Α και ικανός να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες cOem. Παρέχουμε στα προϊόντα μας υψηλό - η ποιότητα, ο πιό σύντομος χρόνος παράδοσης, η ανταγωνιστική τιμή και περισσότερες επαγγελματικές υπηρεσίες, το εργοστάσιό μας ήταν κατάλληλες με τη διαχείριση του ISO9001: 2008. Συνεργαζόμαστε συνεχώς με τους τοπικούς και υπερπόντιους συνεργάτες για να ενισχύσουμε τη θέση μας στην παγκόσμια αγορά. Ο στόχος μας είναι να γίνει ο πιό αξιόπιστος προμηθευτής στους πελάτες μας. YOELBAER θα σημειώσει την έννοια «της καινοτομίας, ποιότητα, η αποδοτικότητα και η υπηρεσία» και κάνουν επιμελώς τους μεγάλους διασκελισμούς προς τα εμπρός με τους πελάτες στο κοντινό μέλλον.
4.9/5Shenzhen Xianghan Technology Co., Ltd.

-02-
Ιστορία

Το 2009
Οκτώβριος. YOELBAER ιδρύθηκε μέσα, Κίνα

YOELBAER Δεκεμβρίου, καταχωρήθηκε ως επιχείρηση αρχείων εξαγωγής που εγκρίθηκε από την κινεζική κυβέρνηση.


Το 2010

Μαρτίου, τυπικά εμπορικό σήμα οργάνωσης YOELBAER, εισήγαγε την πιό προηγμένη κινητή γραμμή παραγωγής καμερών DVR και οχημάτων.

YOELBAER προωθημένο 3G πραγματικό - χρόνος που ελέγχει την κάρτα κινητά DVR και HDD κινητό DVR SD. αυτά τα προϊόντα ήταν

βιομηχανικός ηγέτης εκείνη τη στιγμή.

Αναπτυγμένες YOELBAER Οκτωβρίου, όργανο ελέγχου αυτοκινήτων και γραμμή παραγωγής καμερών αυτοκινήτων. Περιλάβετε το μικρό όργανο ελέγχου μεγέθους στο αυτοκίνητο και το επίσης τοποθετημένο στέγη όργανο ελέγχου, το ανάλογο και τη κάμερα AHD.

Το 2011
Προωθημένο YOELBAER ΜΑΪΟΥ, TPMS, γραμμή παραγωγής συστημάτων παρακολούθησης πίεσης ροδών, γίνεται ο κατασκευαστής ODM cOem ηγετών TPMS. Να πάρει την μεγαλύτερη μέρος της υπερπόντιας αγοράς. 

 

Το 2012

YOELBAER ΜΑΪΟΥ, έχει εγκρίνει με την πιστοποίηση CE Europen με το κινητά DVR, τη κάμερα οχημάτων και το όργανο ελέγχου.

In2013
YOELBAER εγκρίθηκε με την πιστοποίηση της αμερικανικής FCC και την πιστοποίηση ROHS.

 

Το 2014

Προωθημένο YOELBAER Μαρτίου, σύστημα CCTV οχημάτων HD 1080P.

 

Το 2015

YOELBAER Μαρτίου, υπέδειξε τυπικά το μεξικάνικο dealer.provides τις τοπικές πωλήσεις και τη τεχνική υποστήριξη στο Μεξικό

και Λατινική Αμερική.

 

Το 2016

YOELBAER η εστίαση στην αγορά της Ασίας για το elecronics αυτοκινήτων, μπορεί αποκτημένο μερίδιο αγοράς 40%.

 

Το 2017

YOELBAER που η νέα ηλεκτρονική αυτοκινήτων, όπως τον αισθητήρα χώρων στάθμευσης, ομιλητής αυτοκινήτων, αεραντλία, όλες έχει το δικαίωμα σχεδίου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μας, και πιστοποιημένος από τους περισσότερους από τους πελάτες μας.

 

Το 2018

YOELBAER συνάδελφος ομάδων από 60 έως 110. Τετραγωνικά μέτρα περιοχής εργοστασίων από το 2200 σε 4000 τετραγωνικό μέτρο.

 

Το 2019 

YOELBAER NVR θα βγεί. 

 

-03-
Υπηρεσία

Πλεονεκτήματα υπηρεσιών

Ευνοϊκή τιμή, χαμηλό MOQ, χρόνος αποστολών 72hours. 
Επαγγελματική μέθοδος αποστολών όπως: DHL, TNT, UPS, EMS ή ειδική σαφής γραμμή ect. 

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις τεχνικής, θα ανατροφοδοτήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

 

Πολιτική υπηρεσιών

1. Ποιες είναι οι επιλογές πληρωμής μου;
Για τα δείγματα, είναι 100% εκ των προτέρων.
Για τη μαζική παραγωγή, είναι 30% εκ των προτέρων και ισορροπία 70% πρίν στέλνει.

 

2. Πόσο καιρό θα πάρει για να στείλει τη διαταγή μου;
Συνήθως οι μικρές διαταγές έχουν στα αποθέματα, μπορούν να στείλουν έξω μέσα σε 3 ημέρες. για το cOem ή τη μεγάλη διαταγή, συνήθως χρονική ανοχή γύρω workign στις ημέρες 7-1o.

 

 

3. Τι η εξουσιοδότησή σας καλύπτει;
Η εξουσιοδότησή μας είναι 1 έτος.  για τα ελαττωματικά προϊόντα, πρέπει να πάρετε τις εικόνες και το βίντεο για μας για να επιβεβαιώσετε και να δείτε εάν τα enginners μας μπορούν να το καθορίσουν;  Εάν όχι, παρακαλώ μας βοηθήστε για να τους κρατήσετε μαζί και να μας στείλετε σε, θα σας στείλουμε τη νέα αντικατάσταση σε με την επόμενη διαταγή σας. 

-04-
Η ομάδα μας

YOELBAER, είμαστε όχι μόνο ομάδα, το πιο σημαντικό είμαστε οικογένεια. Για να κάνουμε καλύτερος και καλύτερος να χρησιμεύσουμε κάθε πελάτες, για να βελτιώσουμε επίσης την ποιότητα και unquie το σχέδιό μας. Τώρα οι πελάτες μας γύρω από 157 χώρες με την ετήσια εξαγωγή us$1100 εκατομμύριο. Μας εμπιστεύεστε, και σας πιστεύουμε και θα μεγαλώσουμε μέρα με τη μέρα.

 

 

Shenzhen Xianghan Technology Co., Ltd.Shenzhen Xianghan Technology Co., Ltd.Shenzhen Xianghan Technology Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας